سفارش تبلیغ
صبا ویژن
این تویی که اغیار را ازدل های دوستانت زدودی تا آن که جز تو را دوست نداشتند ...آن که تو را از دست داد، چه به دست آورد ؟ و آن که تو را یافت، چه از دست داد ؟ آن که جز تو را به عنوان عوض پذیرفت، زیان کرد . [امام حسین علیه السلام ـ در دعایش ـ]
فجر آفرینان
درباره



فجر آفرینان


انقلابی

حرمت‏شکنى در عاشوراى 88 را فراموش نکنیم‏

جمعى از افراد فریب‏خورده و اراذل و اوباش در پى فراخوان رسانه‏هاى اجنبى در روز عاشوراى 88 در تهران با به آتش کشیدن اموال عمومى، بانک و خودروهاى شخصى و خانه‏هاى مردم، حرمت روز عاشوراى حسینى و مراسم عزا را در سال 88 شکسته و جشن عاشورا برگزار کردند.

جمعى از افراد فریب‏خورده و اراذل و اوباش حامى موسوى، کروبى و خاتمى در پى فراخوان رسانه‏هاى اجنبى در روز عاشوراى 88 در تهران با به آتش کشیدن اموال عمومى، بانک و خودروهاى شخصى و خانه‏هاى مردم، ایراد خسارت به برخى وزارتخانه‏ها حرمت روز عاشوراى حسینى و مراسم عزا را در سال 88 شکسته و جشن عاشورا برگزار کردند.

رسانه‏هاى صهیونیستى، انگلیسى و بیگانه از مدت‏ها قبل براى ایجاد بلوا و آشوب در عاشوراى حسینى 88 فراخوان داده بودند ولى باز هم على‏رغم حضور مردم عزادار در دسته‏هاى سینه‏زنى نتوانستند کارى از پیش ببرند و مردم پس از خواندن نماز ظهر عاشورا به پاکسازى آن‏ها از سطح خیابان اقدام کرده‏اند. تعدادى از طرفداران موسوى، کروبى و خاتمى قبل از ظهر عاشورا و با جدا کردن صف خود از میلیون‏ها عزادار ایرانى، با برگزارى تجمع‏هاى غیرقانونى در برخى خیابان‏هاى تهران که هیچ شباهتى با عزادارى اباعبدالله الحسین نداشت، به طرح شعارهاى ضد انقلابى و ساختارشکنانه پرداختند که از همان موقع، عزاداران حسینى به مقابله با آن‏ها پرداختند که فرار آشوبگران را در پى داشت. ولى پاسخ عزاداران به افراد فریب‏خورده پس از نماز ظهر عاشورا ابعاد گسترده‏ترى پیدا کرد.

برخى افراد فریب‏خورده و آشوبگر در خودروهاى خود بسان مراسم عروسى بوق مى‏زدند. برخى نیز در تجمع‏ها هلهله و شادمانى و خرابکارى مى‏کردند. آشوبگران حرمت روز عاشورا را با این اقدامات خدشه‏دار مى‏کردند. اراذل و اوباش با سوء استفاده از حضور مردم در مراسم عزادارى اباعبدالله الحسین دست به آشوب و خسارت به اموال مردم (موتور سیکلت، خانه، سطل‏هاى زباله، خودروى شخصى مردم) زدند.

افراد فریب‏خورده شعار مرگ بر جمهورى اسلامى سر مى‏دادند، ولى با حضور مردم در صحنه پا به فرار گذاشته و متوارى شدند. این افراد در روز عاشورا به جاى عزادارى با طرح شعارهاى انحرافى علیه نظام جمهورى اسلامى، ارکان نظام و مطابق خواست دشمن و رسانه‏هاى غربى به جشن پرداختند. عزاداران حسینى با پایان مراسم از هیئت‏ها و دسته‏جات عزادار براى برخورد با اهانت‏کنندگان به حضرت سیدالشهدا و روز عاشورا به صورت دسته‏هاى خودجوش به سمت برخى خیابانهاى مرکزى تهران حرکت کردند. حضور مردم به حدى بود که تجمع آشوبگران با گذشت دقایقى از نماز ظهر عاشورا دچار اضمحلال شد.

رسانه‏هاى اجنبى گفته بودند که مى‏خواهند به جاى عاشوراى سرخ حسینى، عاشوراى سبز در ایران راه بیاندازند. در پى فتنه‏انگیزى‏هاى حامیان موسوى در روز عاشوراى حسینى 88، قرآن کریم نیز توسط این افراد به آتش کشیده شد.

حرمت‏شکنى عده‏اى از حامیان موسوى از روز عاشورا و اقدامات ساختارشکنانه و آتش‏زدن برخى اماکن عمومى از سوى این افراد، نقش موثرى در بر ملا کردن ماهیت شوم جریان فتنه داشت و بسیارى از افراد را از خواب غفلت بیدار کرد که آثار آن در نهم دى ماه 88 ظاهر شد. این‏ها مسیر رو به سقوط خود را روز به روز بیشتر رونق مى‏دادند و با داشته‏هاى این ملت و سرمایه‏هاى عظیم این کشور و فراتر از آن با سرمایه‏هاى عظیم عالم تشیع و اسلام برخورد ابزارى مى‏کردند. سراغ عاشورا آمدن و این روز عزیز را براى فتنه‏انگیزى و آشوب‏طلبى مدنظر قرار دادن، موجب شد که بیش از پیش در سراشیبى سقوط قرار گرفته و بیزارى مردم از خود را در پى داشته باشند.

میر حسین موسوى این عنصر شکست‏خورده و لجوج انتخابات بلافاصله تلاش کرد تا این اقدام جنایت‏آمیز را حرکت "ملت و امت خداجوى "!؟ معرفى کند که با استفاده از "شبکه‏هاى وسیع اجتماعى و مدنى که در طول انتخابات و بعد از آن به صورت خودجوش شکل گرفته است " چنین گزارش تحریف‏آمیزى از جنایات روز عاشورا نه تنها واقعیات را تغییر نداد، بلکه افکار عمومى را بیش از پیش نسبت به سران فتنه بى‏اعتماد کرد. موسوى، اوباش فتنه‏گر را "عزاداران حسینى " خواند که در این روز مقدس حسین حسین گویان! به صورت مسالمت‏آمیز و بدون شعارهاى تند روانه میدانها و مسیرهایى شدند که خود انتخاب کرده بودند. در این میان معلوم نیست موسوى در مورد چه حوادثى صحبت مى‏کند و کدام صحنه را شرح مى‏داد.

آنچه از گزارش قریب به اتفاق تمامى‏حاضرین در صحنه بدست مى‏آید، در روز عاشورا عده‏اى اوباش که با قیافه‏هاى آراسته که شباهتى نیز به عزاداران حسینى نداشتند، کف و سوت‏زنان و هلهله‏کشان - که بیش از هر چیز صحنه حمله سپاهیان عمر سعد به خیمه‏هاى اباعبدالله را در عصر عاشورا تداعى مى‏کرد - به خیابانها ریخته بودند که با شعارهاى اهانت‏آمیز به آموزه‏هاى ناب اسلام و تفکر حضرت امام خمینى(ره)، خیابانهاى پایتخت را تخریب و به آشوب بکشانند! این لکه ننگ را باید همچون چماقى بر سر فتنه گران کوفت تا دیگر جرات چنین حرکت‏هاى ابلهانه‏اى به ذهن علیل‏شان نزند.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/23:: 9:12 عصر     |     () نظر